Het is je gelukt.
De CHIP werkt!

De volgende stap is je aanmelden voor de lopende sensor acties.
Lees de voorwaarden van de acties om te bepalen voor welke actie je in aanmerking komt. 

Game NIGHT!

Hoe werkt de game wereld van nu?

In welk huishouden speelt gaming geen rol? Fortnite, Roblox, FIFA, Mario, Minecraft, ect. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toch weten we als ouders of oudere te weinig af van deze wereld. Onze kinderen of andere generaties leven en groeien al meer dan een decennia op in deze wereld.

Tijdens deze Game Night nemen Floris Buurman en Mike van Rijswijk je mee in de wereld van gaming! Op een gepassioneerde wijze nemen ze je mee naar het verleden, het heden en de toekomst van gaming.

En om hier een goed beeld bij te krijgen zullen we die game wereld ook echt beleven op een manier die je zelf niet zou verwachten.


We behandelen de volgende onderwerpen!


  • Hoe is deze wereld zo groot geworden?
  • Waarom is de game wereld anders dan vroeger?
  • Wat zijn de kansen voor de jeugd?
  • Waar zitten de bedreigingen?
  • Gaming zorgt voor de nieuwe beroepen van de toekomst
  • Waar staat gaming over 10 jaar?


Voor wie?
Iedereen is welkom! Ouders, leerkrachten, opa’s en oma’s, ondernemers, etc. De sessie is voor iedereen en is er vooral om het juiste inzicht te krijgen hoe deze wereld werkt. Er worden in totaal 5 plekken vergeven. Elke winnaar mag zelf een gast meenemen om samen met een familielid of collega deze game night te beleven.


LET WEL OP! Als je kiest om deel te nemen aan deze sessie dan moet je rekening houden dat we minimaal 4 uur bezig zijn. Tevens verwachten we dat je ook de game wereld echt beleeft door samen met de groep echt te gaan gamen.

Play HADO!

Techno Sports! Dé sport van de toekomst!

In mijn boek omschrijf ik het regendruppelprincipe. Het verbinden van verschillende regendruppels staat hierin symbool voor de kracht van de vereniging. Bij deze sensor actie gaan we deze kracht van verenigen samen echt beleven. In samenwerking met HADO Nederland gaan we met een kleine groep een HADO duel spelen. Dus wil jij dé sport van de toekomst zelf echt een keer spelen, zorg ervoor dat je je nu aanmeldt voor deze actie.


Hoe werkt HADO?

The Innovation Playground zorgde ervoor dat Klaas kan Alles ( ZAPP/NPO ) de primeur had om HADO voor de eerste keer te spelen in Nederland. HADO is 's werelds eerste techno sport: een combinatie van sport en gaming m.b.v. augmented reality (AR).

Inmiddels heeft HADO een mooi thuisbasis gevonden om deze Techno Sport ook in Nederland groot te maken. Om wat gevoel te krijgen hoe dit werkt kun je onderstaande uitzending bekijken van Klaas kan Alles.

Klaas van Kruistum in HADO duel met Jim Bakkum

Voor wie?
Deze actie is alleen voor de lezers, die een boek hebben ontvangen van een van onderstaande bedrijven en/of instanties. Ben je werkzaam bij een van deze bedrijven en/of instanties, kijk dan snel hoe jij kans kunt maken met deze actie.

Al deze boeken zijn namelijk gesigneerd door Mike van Rijswijk en bij zijn handtekening staat een bedrijfsnaam. Om kans te maken op deze actie dien je een foto te maken van deze pagina en deze te uploaden bij de aanmelding. Zonder deze foto kun je niet mee doen.

The Innovation Playground

Solvayweg 8

6049 CP Herten


KVK 68124015