maar wat dan?
‌je kunt de toekomst zien!

Was het in 1969 nog een wonder dat we als mens op de maan konden staan, is het nu de vraag of onze kinderen op aarde blijven wonen of dat ze gaan emigreren naar Mars. En over een paar jaar is onze wereld waarin we leven aangesloten aan 50 miljard dingen. Dingen die nu "dom" zijn omdat ze gewoon dingen zijn. Maar die door hun voorspellende blik ons straks vertellen dat we moeten opschieten omdat we anders te laat komen op het werk. Een ding dat opeens slimmer is dan de mens! 


Is het een vliegende auto of een drone die ons straks van a naar b brengt? Een ding is een feit; ze zullen allemaal automatisch vliegen. Dus is er dan nog wel een vliegbewijs nodig? Of blijven we toch met zijn allen de huidige auto's rijden?

We zullen al onze foto's en video's die we maken gaan opslaan op onze eigen dna. Of zou Elon Musk met zijn kersverse startup "Neuralink" hier nog een andere idee over hebben? Was het 10 jaar geleden ondenkbaar dat een jongen of meisje van 14 jaar zomaar op hun zolderkamertje een complete industrie op zijn kop kon zetten, heb je nu een wereld die door jonge mensen wordt gedomineerd omdat ze de wereld net iets anders zien en begrijpen.

Is er nog wel geld in de toekomst of gaan we ook betalen door goed gedrag? Wonen we nog wel in vaste huizen over 20 jaar of hebben we dan de mogelijkheid om ons huis mee te nemen waar we maar willen. Worden eenzame mensen verliefd op hun robot? Dat klinkt nu misschien raar, maar is dat wel raar als je een beetje in de toekomst kunt kijken? Dat is wat wij doen in de omgeving van The Innovation Playground. We mixen de drie ingrediënten van innovatie en creëren een blik in de toekomt voor degene die hier behoefte aan heeft.

Maar wat dan? Je kunt de toekomst zien! Dan is het cruciaal om in een omgeving te zitten waarmee je deze toekomst voor kan zijn. Dit kan alleen door design, tech en kennis bij elkaar te brengen in een inspirerende omgeving waar teams op hun eigen manier hun kennis kunnen omzetten naar tastbare producten.

The Innovation Playground is hiervoor de beste plek. Een verbindende plek waar "innovatie" zijn vorm krijgt in tastbare mogelijkheden. Een plek waar de toekomst werkelijkheid wordt! 

futuroloog

Mike van Rijswijk


Ga je mee?

Ben je ook op zoek naar wat de toekomst je brengt. Neem dan de stap om dit samen met ons te doen.
Wij geloven namelijk dat samenwerken de beste weg is om je voor te bereiden op de toekomst.
Ons team staat voor je klaar. Vul onderstaand formulier en wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen. 

The Innovation Playground

Solvayweg 8

6049 CP Herten


KVK 68124015