CORONA ONDERSTEUNINGEN

Samen de strijd aan!

Samen met verschillende bestaande en nieuwe partners willen wij zoveel mogelijk deze maatschappelijk uitdaging ondersteunen met onze kennis, netwerk en middelen. Ons team staat klaar voor iedere vraag. Samen met onze partners onderzoeken wij hoe wij hierin behulpzaam kunnen zijn en zo een oplossing kunnen vinden.

 

Bekijk ook onze huidige initiatieven waar ons team mee bezig is.  Heb je hulp nodig vul dan het formulier in en wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen.Working on corona

3D printen van onderdelen

Voor verschillende ziekenhuizen en instanties hebben wij ons 3D printer lab ingezet om samen met 40 andere bedrijven en mensen onderdelen te printen. Inmiddels draaien onze 3D printers de eerste producties. Klik op meer informatie om te kijken voor wie we aan het printen zijn en waar we nog hulp bij nodig hebben. 


Working on corona
with issy

Een handje helpen

Omdat er heel veel mensen thuis zitten is hulp nu hard nodig. Met verschillende partners zijn we aan het onderzoeken hoe we Issy kunnen inzetten om deze mensen te kunnen helpen. Door een profiel aan te maken bij Issy zorg je ervoor dat je klaar staat zodra er een hulpvraag is. Working on corona
with Guido's orchestra

Vermaak in de huiskamer

Een innovatie die al een tijdje leeft binnen The Innovation Playground hebben we als team naar voren gehaald. Momenteel legt het team de laatste hand aan een concept waar artiesten toch weer concerten kunnen gaan geven. Via GoLive.world is het mogelijk om vanuit verschillende locaties als band samen een live concert te geven. Het eerste live concert van GoLive wordt gegeven voor alle cliƫnten van Philadelphia. Deze doelgroep zit ook door de Corona noodgedwongen thuis en hiermee kunnen we zorgen dat zij ook iets hebben om naar uit te kijken.


Working on corona
with live safe

Toch snel in contact met hulpverleners

De druk in de zorg is erg hoog. Toch is er ook veel behoefte aan veiligheid bij de mensen die niet in levensgevaar zijn. Live Safe is een mobiele alarmering die direct in verbinding staat met professionele hulp. Sommige klanten van Live Safe hebben deze dienst omgezet in een calamiteitendienst. The Innovation Playground is aan het onderzoeken of dit ook werkbaar is voor andere zorginstellingen of daarbuiten.


heb je hulp nodig?

Heb je zelf ook hulp nodig of heb je vragen over bovenstaande corona ondersteuningen. Vul dan onderstaand formulier in. Ons team of een van onze partners zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.