3D printen van
 Surgical Mask Strap

Het 3D printer lab van The Innovation Playground staat ter beschikking om de strijd aan te gaan met het coronavirus. Ons lab is onderdeel van een team van 40 verschillende bedrijven en mensen die beschikken over verschillende type 3D printers waardoor we de vele aanvraag van verschillende onderdelen kunnen produceren.

Naast het produceren van materialen is er ook veel behoefte aan de supplementen van een 3D printer zoals het print materiaal. Ook hier sluiten zich steeds meer bedrijven voor aan en sponsoren de materialen zodat de groep kan door blijven produceren.


Via deze pagina laten we zien voor wie we produceren en wie de materialen levert. Weet jij iemand die dit ook nodig heeft of de groep kan en wil ondersteunen door het leveren van materialen. Vul dan het onderstaand formulier in. Ons team zal dan de aanvraag oppakken.


We printen voor


supplement donateurs

 

een impressie


contact

Heb jezelf ook behoefte aan materialen of andere onderdelen voor de bestrijding tegen corona vul dan onderstaand formulier in en wij gaan kijken hoe we je kunnen helpen. Ben je een bedrijf die supplement kan leveren dan horen wij graag van je. Vul dan ook onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.